Estivo taotles esinduslikkust ja suuremat eraldatust

12. november 1998, 00:00

Uue kontoriga taotles Estivo põhiliselt kaht eesmärki: muuta oma ruume esinduslikumaks ning luua ühtlasi oma töötajatele paremad töötingimused.

Energeetikaalaseid inseneri- ja konsultatsiooniteenuseid pakkuva firma endine kontor Laial tänaval oli avatud büroo, ent süvenemist ja analüüsi nõudva loomingulise töö tarvis sobis inimestele rohkem suletus, et ei segaks näiteks teiste telefonikõned. Nii ongi Estivo töötajad paari-kolme kaupa kabinettides.

Estivo juhataja Aarne Leisalu peab uusi, septembris valminud bürooruume esinduslikeks ning ka funktsionaalseteks.

Värvidest domineerivad nii kabinettides kui nõupidamisteruumides ning fuajees roheline, kollane ja pruun. Igas toas on veidi erinevad, ent siiski ühtset stiili järgivad efektsed kardinad, mis seovad ruume tervikuks. Mööbel on puiduvärvi ning kõikides tubades seisavad laudade taga rohelised toolid.

Sisekujundaja Kaire Kemp-Ti?ler on teinud Liviko hoonegrupis juba ennegi mitmeid ruumilahendusi ja nii oli tema Estivo kujundajaks valimine asjade loogiline käik, leiab Leisalu, kes hindab kõrgelt sisekujundaja oskust luua tööks hästi sobiv ja ühtlasi ilus kontor.

Kuigi maja haldaja Liviko oli planeerinud Estivo kontori kohale neli kontorit, oli Liviko Leisalu sõnul väga vastutulelik ja tegi rentniku soovi kohaselt ümberkorraldusi, mille käigus lõhuti osa paekiviseinugi.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 19:17
Otsi:

Ava täpsem otsing