Jüri Mõis lahkub

ÄP 20. november 1998, 00:00

Mõisa tagasiastumist soovis Äripäevale teadaolevalt Hansapanga suuraktsionär Swedbank, kelle osalus pangas kasvas pärast aktsiaemissiooni 58%ni. Mõisa tagasi astumine tuli talle enesele ja ka panga ülejäänud juhatuse liikmetele üllatusena.

Veel septembri lõpus ütles Swedbanki president Reinhold Geijer, et Hansapanga juhatus teeb head tööd ning Swedbankil pole kavas teha muudatusi panga juhtkonnas. «Me toetame neid sajaprotsendiliselt,» kinnitas Geijer.

Jüri Mõisa polnud eile hilisõhtul võimalik kätte saada. Äripäeva andmeil rohkem juhatuse liikmeid ei kavatse tagasi astuda.

Mõis on üks üheksast Hansapanga asutajast. Indrek Neivelt töötas enne Hansapank Eesti peadirektoriks saamist panga laenudivisjoni juhina.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 08:57
Otsi:

Ava täpsem otsing