Tallinna börs teeb,
aga ei taha vastutada

17. detsember 1998, 00:00

Tallinna väärtpaberibörsi ainus väljund avalikkusele on tema kodulehekülg Internetis. Sealt hangivad informatsiooni väikeinvestorid, aga ka ajakirjandus-
väljaanded, nende majandustoimetajad, kelle vahendusel teave laiema lugejas- ja vaatajaskonnani jõuab. Tallinna börsi suhtumine iseenda informatsiooni on aga pehmelt öeldes pentsik. Nimelt on börsi koduleheküljele üles riputatud kirjake, milles börs teatab, et ta on küll seal avaldatud teabe koostaja, kuid samas hoitab, et ta ei garanteeri informatsiooni õigsust ega vastuta selle kasutamisest tekkivate tagajärgede eest. Oleks äärmiselt huvitav teada, kes siis, kui mitte Tallinna väärtpaberibörs ise, peab oma koduleheküljel avaldatu eest vastutama.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing