Laupäev 3. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Keila Terko töötajaile mõisteti välja töötasu

Väinu Rozental 18. detsember 1998, 00:00

Menore Grupp on töötajatele koos viivistega võlgu üle 118 000 krooni. Töövaidluskomisjon leidis, et Menore Grupile läksid Keila Terko vara omandamise järel üle ka ettevõtte kohustused, teiste seas kohustus anda töötajatele tööd ja maksta palka.

Töövaidluskomisjon ei ennistanud tööle viit Keila Terko keskastme juhti. «Kurb, et neile kui tööle ennistamise eestvõitlejaile komisjoni otsus ei laiene,» lausus Keila Terko töötajate esindaja, ettevõtte endine jurist Maie Nugis.

Nugise sõnul osaleb viis endist keskastme juhti täna Keila Terko võlausaldajate üldkoosolekul, kus nad esitavad oma nõude.

Menore Grupi ainuomanik Arkadi Gorlat? ütles, et ta pole töövaidluskomisjoni otsust veel näinud, sest oli eile pärast haigust esimest päeva tööl. «Meie jurist tutvub dokumentidega,» lausus ta. «Pärast seda otsustame, kas kaebame asja edasi kohtusse.»

Keila Terko Ühispangale panditud hooned müüdi firmale, kes rentis need hiljem Menore Grupile. Tootmisseadmed, toorme- ja valmistoodangu varu müüdi samuti teiste firmade kaudu Menore Grupile. OÜ Menore Grupp vormistatakse praegu ümber aktsiaseltsiks Keila Veskid.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:02
Otsi:

Ava täpsem otsing