Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Fitch IBCA alandas Vene pankade hinnet

Interfax 21. detsember 1998, 00:00

Agentuur põhjendades reitingu alandamist keerulise olukorraga nii Vene majanduses kui pangandus-
süsteemis.

Kõrgeima reitingu -- CCC -- andis IBCA Sberbankile ja Vne?ekonimbankile, sest nende tähtsus Vene majandusele on pangandussüsteemis suurim.

Alfa Banki ja pikaajaliste kohustuste reiting langes tasemelt CCC tasemele CC; Natsionalnõi Reservbanki reiting tasemelt CCC tasemele CC; Rossiiski Krediidi, Uneximbanki ja Menatepi reiting tasemelt CCC tasemele C; SBS-Agro, Toribanki ja Dialogi reiting tasemelt CCC- tasemele C; Me?kombanki ja Mosbusinessbanki reiting tasemelt CC tasemele C. MDM-Bank ja Orombisnessbank säilitasid reitingu CCC- ja Rosetsbank reitingu CC.

Et taastada normaalne olukord panganduses, on Venemaa riigivarafond asutanud spetsiaalse agentuuri raskustes laenuasutuste ümberkujundamiseks. Agentuuri aktsiakapitali moodustavad valitsuse väärtpaberid 10 miljardi rubla väärtuses.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing