Fitch IBCA alandas Vene pankade hinnet

Interfax 21. detsember 1998, 00:00

Agentuur põhjendades reitingu alandamist keerulise olukorraga nii Vene majanduses kui pangandus-
süsteemis.

Kõrgeima reitingu -- CCC -- andis IBCA Sberbankile ja Vne?ekonimbankile, sest nende tähtsus Vene majandusele on pangandussüsteemis suurim.

Alfa Banki ja pikaajaliste kohustuste reiting langes tasemelt CCC tasemele CC; Natsionalnõi Reservbanki reiting tasemelt CCC tasemele CC; Rossiiski Krediidi, Uneximbanki ja Menatepi reiting tasemelt CCC tasemele C; SBS-Agro, Toribanki ja Dialogi reiting tasemelt CCC- tasemele C; Me?kombanki ja Mosbusinessbanki reiting tasemelt CC tasemele C. MDM-Bank ja Orombisnessbank säilitasid reitingu CCC- ja Rosetsbank reitingu CC.

Et taastada normaalne olukord panganduses, on Venemaa riigivarafond asutanud spetsiaalse agentuuri raskustes laenuasutuste ümberkujundamiseks. Agentuuri aktsiakapitali moodustavad valitsuse väärtpaberid 10 miljardi rubla väärtuses.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing