Rallihooaeg algab taliralliga

Pille Russi 05. jaanuar 2001, 00:00

Võistluse avapäeval on kavas kaks kiiruskatset Tartu lähistel, mõlemad läbivad valgustatud Selgise karjääri. Häid vaatamisvõimalusi pakkuvat karjäärilõiku on mullusega võrreldes pikendatud ja muudetud veelgi atraktiivsemaks. Kui mujal pääseb raja äärde tasuta, siis karjääri saab vaid piletiga.

Teisel päeval kulgeb ralli Tartust Otepääle ja tagasi, kavas on kümme kiiruskatset. Esimese auto fini? on Tartus Raekoja platsil kell 16.50. Ralliraja kogupikkus on 390 km, sellest kiiruskatseid 125 km.

Võistlusele on registreerunud rallipaarid Eestist, Lätist ja Soomest. Mitmed Eesti rallimehed alustavad hooaega uutel autodel, näiteks võistlevad Margus Murakas/Toomas Kitsing Toyota Corolla WRC-l, Subaru Imprezaga aga tulevad starti nii Urmo Aava/Peeter Poom kui ka Gunnar Tamm/Rasmus Allikvee.

Mulluse taliralli võitis Markko Märtin, kes võistles esmakordselt koos inglasest kaardilugeja Michael Parkiga. Tänavusel rallil Märtin ei osale.

Ralli start on reedel, 12. jaanuaril kell 18.00 Tartus Raekoja platsil ja fini? päev hiljem samas kohas.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:07
    Otsi:

    Ava täpsem otsing