Kaabel-TV firmad loobuvad Eurospordist

05. jaanuar 2001, 15:41

TELE2 lülitas täna oma kaabeltelevisiooni programmide hulgast välja spordikanali Eurosport. Eurospordi väljalülitamisega ühines ta suuremate Eesti kaabel-TV firmadega Starman, STV ja Telset, kes on Eurospordi näitamisest kõrgete litsentsitasude tõttu juba loobunud.

TELE2 ja teised kaabel-TV firmad on Eurospordi esindajatega pidanud läbirääkimisi litsentsitasude üle rohkem kui pool aastat. Seni on läbirääkimised lõppenud tulemusteta. ?Me ei saa aktsepteerida olukorda, kus Eesti televaataja
peab selle spordikanali eest maksma orienteeruvalt 60% rohkem kui näiteks
vene või leedu televaataja? sõnas TELE2 kaabel-TV tootejuht Marko Uulits.

?Eurospordi väljalülitamine meie poolt on vältimatu samm. Loodame, et Eurosport lõpetab Eesti televaatajaid diskrimineeriva tegevuse ning TELE2 kaabel-TV kliendid saavad peagi taas Eurosporti vaadata,? märkis TELE2 juhatuse esimees Ivar Lukk.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing