Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Liikori müük peab selguma 15. märtsiks

08. jaanuar 2001, 08:39

Tartu linnavalitsus kiitis läinud neljapäeval heaks eellepingu Rootsi transpordifirmaga Connex Transport AB, mille kohaselt peab Connex tegema 15. märtsiks oma lõpliku pakkumise bussifirma AS Liikor ostuks, kirjutab Tartu Postimees.

Eellepingu järgi lubab linn mitte pidada kuni Connexi lõpliku pakkumiseni läbirääkimisi teiste ettevõtetega.

Linnavalitsuse pressiesindaja kinnitusel tahab Tartu endiselt saada Liikori eest 20 miljonit krooni, ka Connex Transport AB esindajad on kinnitanud huvi selle hinnaga Tartu linnaliine sõitvat bussifirmat osta.

Linnapea Andrus Ansip on varem Tartu Postimehele öelnud, et Connexi põhimure on, et Liikori liiniveolepingu järgi võib linn igal aastal viie protsendi võrra suurendada või vähendada liinikilomeetreid.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing