EL suleb loomaaia?

09. jaanuar 2001, 00:00

Karmid euronõuded ähvardavad kahe aasta pärast Tallinna loomaaia sulgeda. Võrreldes Mäekalda tänava masendava olukorraga on tänane loomaaed pealtnäha rahuldavates tingimustes ? sügav kummardus kauaaegsele direktorile Mati Kaalule. Kuid mitte Euroopa Liidu arvates.

Kui Eesti on kursi Euroopa Liitu võtnud, ei tohi ta oma neljajalgset peret ja muid loomi maha salata. Esialgu oleks tarvis üksnes 20 miljonit krooni aastas. Kahjuks loomaaial puudub võimalus oma põhivara teenima panna. Loomadega ei äritseta, vaid neid üksnes vahetatakse, olgu asjameestele teadmiseks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:59
    Otsi:

    Ava täpsem otsing