ESS: praegu laekub vaid 20% trahvidest

09. jaanuar 2001, 15:36

Praegu laekub parkimistrahvidest linnakassasse vaid 20% väljakirjutatud summast, ütles ESSi tegevjuht Peeter Tohver ning lubas seda suhet kindlasti kasvatada.

ESS strateegiline eesmärk on tagada mugavam liiklemine ja elu Tallinnas vihjas Tohver ka teistele linna ja ettevõtte koostööprojektidele.

'Kes arvab, et trahvikviitungit ei tule maksta, eksib rängalt,' kommenteeris Tallinna abilinnapea Priit Vilba õiguslikke probleeme trahvidega. Vastav eelnõu, millega 'õiguslik nihilism' lahendatud saab, on justiitsministeeriumis töös. 'Kes eksib parkimiskorra vastu, saab karistatud,' ütles Vilba.

Tohveri sõnul vähendatakse tulevikus ka soodusparkimislubade arvu, mida on välja antud tervelt 600. Kui praegu on parkimise käive Tallinnas 16,6 miljonit krooni aastas, siis kahe aasta pärast peaks see olema 25 miljonit ja 2005 ulatuma 38,5 miljoni kroonini.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing