Esmaspäev 24. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Ober-Haus asub haldama Poola kaubandus- ja kinokompleksi

Raimo Ülavere 09. jaanuar 2001, 11:42

Kinnisvarafirma Ober-Haus määrati täna Poolas Gdynias asuva Gemini kaubandus- ja Silver Screen kinokompleksi rendikorraldajaks ja haldajaks, teatas Ober-Hausi juhatuse esimees Paul Oberschneider.

Leping sõlmiti peale vara hindamise teostamist Ober-Hausi poolt. Lepingu kohaselt teenib Ober-Haus kinnisvara haldamise eest 5 200 000 krooni aastas.

Silver Screen on 12 ekraaniga multiplex kinokompleks, kus tegutsevad ka mitmed muud meelelahutus- ja toitlustusasutused. Möödunud aastal USA ja Poola ühisettevõtte Portico Holdings poolt ehitatud keskuses on ka nn elustiili-kauplus, suur välikohvik, restoran ja hulk mitmesuguseid väiksemaid poode.

Peter Morris, Ober-Haus Kinnisvara tegevdirektor, juhib Gemini projekti pindade väljarentimist ning avab tänavu aasta alguses Ober-Hausi teise esinduse Poolas Gdynias. Selle aasta jooksul plaanib firma avada kontorid ka Gdanskis ja Varssavis.

Eelmisel aastal oli Ober-Hausi vahendusteenuse käive 21 mln krooni. Ober-Hausil on oma 14 kontoriga Eestis, Lätis, Leedus ja Poolas suurim kinnisvarafirma nii oma vahendustegevuse käibe kui ka ulatuse poolest. 2001.a kinnisvaravahenduse käibeks prognoositakse 35 miljonit Eesti krooni.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing