Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Nagu kuu pealt kukkunud

10. jaanuar 2001, 00:00

Kui kolmkümmend ametnikku järjepanu vastavad neile esitatud küsimustele ?ma ei tea midagi?, ?tean, aga ei ütle? või näiteks, et Eesti Posti pearaamatupidaja palganumber on ärisaladus, jääb küll mulje, justkui oleksid ametnikud äsja kuu pealt kukkunud. Eesti Päevalehe test avaliku teabe seaduse täitmisest tõestas seda, mida karta oligi: Eesti ametnikud ei tunne Eesti seadusi. Asutuse valduses olevast ja üldsusele avalikustatavast infost ega sellestki, kes peaks vastama pärijate küsimustele, pole töötajail endilgi aimu. Käitumine stiilis ?mis te segate, ma ei saa tööd teha? võib lõppedagi sellega, et tööd tõesti teha ei saa, sest kohtuskäimised võtavad kogu aja.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing