Salva: Hansapangal on väikseim vahendustasu

11. jaanuar 2001, 14:44

Salva kohustusliku liikluskindlustuse ja rahvusvahelise rohelise kaardi lepinguid saab sõlmida eranditult kõigis Hansapanga kontoris üle Eesti. Panga vahendustasu on võrreldes teiste edasimüüjatega madalam.

Salva Kindlustuse juhataja Tiit Pahapilli tähendusel avardab koostöö nii seltsi kui panga klientide võimalusi finantstoodete tõhusamaks ristkasutuseks. ?Finantstoodete müügis pangasaali osatähtsus küll tervikuna väheneb, kuid kindlustustoodete osas peaks see lähiajal suurenema,? ütles Pahapill.

Pangasaalis on liikluskindlustuse sõlmimine odavam kui näiteks tanklas, mille kaudu toimub enamus müügist. Tavalise 110 krooni suuruse vahendustasu asemel ulatub Hansapanga teenustasu 90 kroonini.

Reisi- ja õnnetusjuhtumi kindlustust müüakse esialgu Hansapanga krediitkaardi omanikele. Kuldkaardi omanikele on reisi- ja õnnetusjuhtumi kindlustus tasuta.

Salva Kindlustus on suuruselt neljas selts Eestis, mille turuosa ulatub 6,5 protsendini. Kindlustusseltsil on esindused seitsmes Eesti linnas ? Tartus, Viljandis, Pärnus, Rakveres, Jõhvis, Haapsalus ? ning müügipunktid Saaremaal ja Valgas. Liikluskindlustuse edasimüügi ainuesinduslepingud on selts sõlminud Hydro Texaco, Oilstop ja Krooning tanklakettidega.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing