Oberschneider ei taha Logi tn krunte

12. jaanuar 2001, 14:18

Kinnisvarafirma Ober Haus juhatuse esimees Paul Oberschneider kinnitas, et hoolimata firma huvist sadama-ala arendamise vastu ei kavatse Ober-Haus osaleda viimasel enampakkumisel, kus linn müüb linnahalli kõrval olevad Logi tn 8 ja 10 kinnistud.

'Ei paku huvi, meil on käed niigi tööd täis, aga et linn müüb, see on hea. See on märk sellest, et lõpuks saab kogu ala välja arendatud,' ütles Oberschneider.

'Ma ei taha olla rumal ja ei taha teha pakkumisi kõige ostmiseks,' vastas Oberschneider küsimusele, miks ta ei kavatse pakkumist teha. Pole kindel, et varem linna poolt müüki pandud nelja Mere puiesteega külgneva kinnistu enampakkumise võidab just Ober Haus. 'Tegelikult olen ma kindel, et meie pakkumine on kõige parem, aga kunagi ei tea täpselt,' lisas ta.

Nelja linnale kuuluva kinnistu alghind on 100 miljonit krooni, lisaks Ober Hausile osaleb konkursil ka Ühinenud Kapital, mis asub Peterburi teele peatselt kas tööstuspargi või kaubakeskuse rajamist.

Logi tn kinnistute alghind on 50 miljonit krooni.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing