Turvatehnika müüjad

16. jaanuar 2001, 00:00

Turva- ning pangatehnikaga tegeleva firma kodulehelt leiab infot ettevõtte, pakutavate toodete ja teenuste kohta ning kontaktandmed. Avalehelt pääseb mugavalt ka Läti ja Leedu tütarfirmade veebilehtedele. Leheküljele on asja neil, keda huvitab füüsiline ja elektrooniline turvatehnika, rahakäsitlusseadmed, (panga)automaadid, torupost, infosüsteemid, paberipurustajad, plastikkaardid, turvaplommid ja -kotid. Väikese ülevaate kõrval leiab lugeja iga teema alt linke tootjate veebilehtedele.

Inforikas ülevaade firmast, mis tegeleb objekti tehniliste turvakontseptsioonide koostamise, turvasüsteemide projekteerimise ja paigaldamisega. Lugeja leiab iga toote juurest põhjaliku ?müügijutu? mida illustreerivad fotod ja graafikud. Otselinkide kaudu pääseb mugavalt tootjafirmade kodulehekülgedele. Alarmesti kodulehekülg sisaldab ka pikemaid artikleid tulekahjude vältimise võimaluse kohta kõrghoonetes, haiglates jne.

Kahjuks pole täidetud uudiste alajaotust.

Firma alustas Tallinna Hotellikoondise side- ja elektriosakonna järeltulijana. Täna projekteeritakse ja paigaldatakse valve- ja tulekahjusignalisatsiooni- ning läbipääsusüsteeme ning tehakse elektriinstallatsioonitöid. Kõikide kodulehe alajaotuste juurde on lisatud hea kvaliteediga fotod, mis ei muuda siiski lehte aeglaseks. Videovalveseadmeid tutvustavad kataloogid on esitatud inglisekeelsetena, samuti pole leheküljel hinnakirja. Tutvustatakse ka firma majandusnäitajaid ning tulevikuplaane.

Lexeli kodulehekülg tundub esialgu vaid värvilise reklaamina. Uudiste ja firma tutvustuse linkidel klikkides ei juhtu midagi. Siiski on need alajaotused olemas ja täidetud ? millegipärast on nad aga väga aeglased avanema.

Lexel tutvustab ennast olme-, äri- ja tööstusehitiste elektriinstallatsioonimaterjalide ja -süsteemide tootearenduse, tootmise, turustamise ja nõustamisega tegeleva firmana. Leheküljel on firma ja toodete tutvustus ning edasimüüjate nimekiri.

Mahukas koduleht sisaldab seinast-seina infot alates firma üldtutvustusest ja lõpetades põhjaliku ülevaatega, millistele objektidele on seadmeid müüdud. Uudiste lehelt ei leia uudiseid firma tegemistest, vaid paar uudistoodet. Nõuandelehtedelt saab firmajuht praktilisi näpunäiteid, kuidas kontrollida kassapidajat, valida turvasüsteemi või osta valvekaamerat.

Pristis pakub turvatehnikat ka rentida. Vastavast alajaotusest leiab seadmete rendi tingimused.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:01
Otsi:

Ava täpsem otsing