Kütuse hind võib muutuda iga päev

19. jaanuar 2001, 15:53

Eestis tegutsevate suuremate tanklakettide juhid kinnitasid, et kütuse hind on muutunud väga ettearvamatuks. 'Aeg, kus hind mitmeid kuid muutumatuna püsis, jääb aastate taha, kui kütuste maailmaturuhind oli veel madal' ütles Shell Eesti jaemüügijuht Riina Aamisepp.

'Kui hommikul küsida, kas õhtuks on kütuste hind tanklas sama, siis võib vastata, et nii ei pruugi olla,' kommenteeris olukorda Neste Eesti jaemüügijuht Artur Praun. 'Konkurentsi tõttu turul võivad hinnad muutuda isegi mitu korda päevas.'

Prauni sõnul ei pea bensiini hind alati liikuma samas suunas nagu nafta hind maailmaturul. 'Nafta- ja bensiiniturg on erinevad,' kommenteeris ta olukorda, kus autokütuse hinnad vaatamata nafta hinna tõusule hoopis langesid.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing