Preatoni firma avab Vilniuses äriresidentsi

24. jaanuar 2001, 16:16

Vilniuse vanalinnas alustab täna tööd Ernesto Preatoni suurosalusega Pro Kapitali ja hotellifirma Domina Management esimene ühisprojekt, 24 korteriga äriresidents Domina Plaza Luxury Apartements, teatas Pro Kapital.

Äriresidentsi hakkab Vilniuses haldama Pro Kapitali tütarettevõte Domina Management. Hoones on 24 lukskorterit suurusega 55?124 ruutmeetrit.

Arendusprojektidest on Pro Kapital praegu alustanud renoveerimistöid Tallinnas Raekoja platsil Jegorovi kinnistu hoonetekompleksis. Järgmise aasta kevadel tahab firma seal avada Tallinna eksklusiivseima elumaja, milles on kortereid võimalik rentida nii üheks ööks kui ka piiramatuks perioodiks.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing