Rõuges kihutavad mootorkelgud

ÄP 26. jaanuar 2001, 00:00

Selle talve esimene mootorkelkude võistlus maastikusõidus korraldatakse sel laupäeval Rõuges. Starditakse ühisstardist selleks ette nähtud stardikoridorist kas kahest või enamast reast, sõltuvalt osavõtjate arvust. Sõidetakse kinnisel ringil, mille pikkus on ca 13 km. Sõidu kestvus 70 min+2 ringi. Sõidu jooksul on võistlejatel kohustus teha vähemalt üks tankimispeatus, kusjuures tangitava kütuse kogus ei ole määratud. Tankimas käimata jätnud või reegleid mitte täitnud võistleja sõidu läbimise ajale liidetakse peakohtuniku otsusel 60sekundiline karistusaeg ning summeeritud koguaja järgi määratakse võistleja lõplik koht paremusjärjestuses. Võistlejatel on kohustuslik kanda kiivrit, seljakaitset ning tugevaid saapaid.

27. jaanuaril
kell 12 treeningsõidud
kell 13 start
Rõuge, info 051 22 990

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:07
Otsi:

Ava täpsem otsing