VE Maja karp sai valmis ja algasid fassaaditööd

31. jaanuar 2001, 15:01

Stockmanni kaubamaja kõrvale Tartu mnt ja Liivalaia tänava ristile tuleva 11korruselise VE Maja ehitaja Skanska Ehitus pidas eile koos kinnisvarabürooga Aviso majakarbi valmimise puhul sarikapidu. Nüüd algavad ehitusel fasaaditööd ja hoone peab valmis olema aprillis.

Skandinaavia iidse mütoloogiategelase järgi nime saanud VE Maja ehitusmaksumus on 60 miljonit krooni ja selle tellis AS Farlend Ärikeskuse tütarettevõte OÜ Veliron.

Tallinna kesklinnale ja merele avaneva vaatega majas maksab korteri ruutmeeter 25000 krooni ja büroopind 20000 krooni ruutmeeter. Büroo saab rendile 260-300 krooni eest ruutmeeter. Ühe- kuni kolmetoaliste korterite suurus on 30-150 ruutmeetrit. Maja alla tuleb parkla. Hoone saab ka ööpäevaringse mehitatud valve.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing