Kütuseturul tekkis konkurents

01. veebruar 2001, 00:00

Vahepeal sünged toonid võtnud kütuseturg hakkab veidi rõõmsamaks muutuma. Bensiiniliitri hinda, mis algas 8-ga, ei mäleta teab mis ajast. Statoili ühe krooni-kohaga hinnatablood on taas töökorras.

Hea, et Statoili ja Neste jaemüügikettide ühendamisest asja ei saanud. Statoil pidi jääma ainult mehitatud tanklate juurde ja Neste minema üle automaattanklatele. Statoil ?rikkus? kokkulepet ? tarbijalt tänud riigiõlile! ? ja tegi ka üks-kaks-kolm oma automaatjaamad, mille peale alustas Neste võimsat omapoolset kampaaniat. Tilk tõrva meepotis on väiksemad tanklad, mis müüvad praegu sama kallilt kui suured ketid. Ise teavad, millega riskivad ? turuosa pole kellelegi kinnistatud.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing