Biltema jättis kliendid jälle ukse taha

Tõnu Tramm 01. veebruar 2001, 11:29

Juba mitmendat korda peavad postimüügi kaudu autotarvikuid tellinud eestlased jääma kaubast ilma, sest väikese tasuvuse tõttu sulges järjekordne Biltema esindus Eestis oma uksed, kirjutab homse Äripäeva autotarvikute rubriik.

'Eks ikka võib juhtuda, et toime ei tulda, ent viisakas oleks ka klientidele sellest ette teatada,' on Biltema püsiklient, OÜ Headway juhataja Marek Miiter nõutu.

Ta saatis päringu jaanuari esimesel nädalal nii Biltema Eesti, Soome kui
ka Rootsi kontoritesse, millele ei ole mitte ühestki neist senini vastust tulnud. Esinduse uksel ja koduleheküljel seisab kiri: suletud alates 3. jaanuarist 2001.

Praegu on teadaolevalt ainsaks ametlikuks pidepunktiks Biltemaga Pärnus tegutsev Motorman Kaubanduse OÜ, kes samuti seni asju läbi Tallinna kontori ajas. Täna sõitis ettevõtte juht Raul Rahuoja aga ise Soome kauba järele.

'Isegi Saaremaalt helistatakse ja nõutakse kaupa. Eks siis peab tegutsema kui tööd pakutakse,' lausus Rahuoja, kelle sõnul pole erilist lootust, et Biltema senine esindaja Tallinnas uuesti tegutsema võiks hakata.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing