Eesti olümpiadelegatsiooni liikmelt konfiskeeriti suur narkolaadung

01. veebruar 2001, 16:10

25.01.2001 pidasid Keskkriminaalpolitsei töötajad Tallinnas Kalevipoja põik 1 maja ees kinni Raoul Pajuviidiku, kelle kasutuses olnud sõiduautost Audi A4 avastati läbivaatuse käigus kilekott, milles oli 1958 ?Nike?-logoga valget värvi tabletti ning umbes kaks kilogrammi valget pulbrilist ainet, mis teostatud kiirtesti kohaselt on amfetamiin.

Raoul Pajuviidik, kes oli enne kinnipidamist pikemat aega KKP huviorbiidis, peeti kinni läbiviidud jälituse eritoimingute tulemusena.

Maadleja Valeri Nikitini mänedzherina tegutsenud Pajuviidik on tulnud Eesti meistriks maadluses, saatnud maadluskoondise mehi tiitlivõistlustel ja enne Sydneyt ka kõikidel olümpiakvalifikatsiooni turniiridel. Sydneys juhtis Pajuviidik meie maadlusdelegatsiooni.

Politseiameti pressiesindaja sõnul leiti Raoul Pajuviidiku elukohast Läänemere teelt läbiotsimisel kaks valget värvi tabletti logoga ?1?, 57 erinevat padrunit ning loata gaasipüstol.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing