Projektitöö osakaal läheb järjest suuremaks

Arvi Heinloo 05. veebruar 2001, 00:00

Kõige enam suureneb projektijuhtimise kasutamine müügitöös ja tootearenduses. See selgus koolitus- ja konsultatsioonifirma Mercuri International Eesti 2000. aasta novembris läbi viidud uuringust ?Projektijuhtimine 2000?. Uuringu eesmärk oli saada senisest parem ülevaade Eesti projektijuhtimise turul toimuvast.

Projektijuhtidega suhtlemine on kujundanud arvamuse, mille kohaselt projektitöö kasutusvaldkond ning osatähtsus Eesti ettevõtetes jätkuvalt suureneb. Tervikliku pildi saamine antud küsimuses eeldas aga täiendava informatsiooni olemasolu.

Kohaliku projektijuhtimise hetkeseis, selle tugevuste ja arenguvajaduste analüüs võimaldab igapäevase projektijuhtimise kõrvalt mõelda ka tulevikule.

Konkurentsivõime tõstmist toetab ka teadmine, mida teised kohalikud projektijuhid arengu tagamisel tähtsaks peavad.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:06
Otsi:

Ava täpsem otsing