Ühispanga avalike suhete juht asub juhtima Janek Mäggi firmat

Inno Tähismaa 05. veebruar 2001, 15:55

Alates homsest, 6. veebruarist 2001 asub senine Eesti Ühispanga avalike suhete osakonna juhataja Eero Raun tööle kommunikatsioonibüroo Powerhouse tegevjuhina, teatas firma esindaja.

?Eero Raun on suhtekorralduse alal ennast tõestanud kui professionaal, tema erudeeritus ja isikuomadused on tõstnud ta Eesti suhtekorralduse tipptegijaks,? ütles PowerhouseŽi juhataja ja omanik Janek Mäggi. ?Hindan Eerot kui hea meeskonnatöö kogemuse ja visiooniga juhti, kes oskab kaaslasi tulemustele innustada.?

?Oleme Janek Mäggiga tandemina mitu aastat koos suurorganisatsioonis töötanud ? partnerlus ja omandatud kogemustepagas loovad eeldused edukaks koostööks,? lausus Eero Raun. ?Eesti turul on kindlasti olemas nõudlus tugeval meeskonnatööl põhineva suhtekorralduse järele, mis suudaks klientidele pakkuda professionaalsel tasemel nende praktilistest vajadustest lähtuvaid teenuseid.?

Eero Raun (29) juhatas alates 1998. aastast Ühispanga avalike suhete osakonda. Varem on ta töötanud Tallinna Pangas, välisministeeriumis, Eesti Televisioonis ja Eesti Kontserdis. Raun suhtleb lisaks emakeelele vene, inglise ja soome keeles. Ta on abielus, tütre ja poja isa.

Kommunikatsioonibüroo Powerhouse on asutatud 2000. aasta augustis. Büroo pakub laia valikut suhtekorraldus- ja turundusteenuseid. Põhitegevusvaldkonnaks on sise-, välis- ja turunduskommunikatsioon ning investorsuhted.

PowerhouseŽi konsultandid on peale ametisse asuva Eero Rauna ka büroo juhataja Janek Mäggi, kes on varem töötanud Eesti Ühispanga asepresidendi ning PR- ja marketingi divisjoni direktorina ning Eesti Ekspressi peatoimetaja Aavo Koka abikaasa Marge Kokk, kes on varem töötanud Nukuteatri direktorina.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing