Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Tänavapuhastus kutsus jäätantsule

06. veebruar 2001, 00:00

Eile olid Tallinna linnasisesed maanteed nagu jääpeegel. Silmale küll ilus vaadata, aga ohtrad kokkupõrked ei jäänud tulemata. Kusjuures näiteks Männiku tee oli väljaspool asula märki kenasti lumevaba, aga täpselt linnapiirist muutus kõige ehtsamaks liuväljaks.

?Kui nüüd pisut soojemaks läheks, läheks lumi pehmemaks ning saaks hakata soola puistama,? ütles Tänavapuhastuse ASi juhataja Olev Mägi. Hüva, sool küll sulatab, aga samas korrodeerib plekki ja teeb saapad pudedaks. Miks aga teid ei liivatata, jääb ikkagi selgusetuks. Mille eest siis maksumaksja oma kroone loovutab? Või on hoopiski sool ja liiv sedavõrd kinni külmunud, et tuleb oodata soojemaid päevi?

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing