Aasta menukaim staar ? maksuamet

07. veebruar 2001, 00:00

Eile korraldas maksuamet Sakala keskuse suures saalis enneolamatult menuka tasuta seminari. Saal oli puupüsti täis, sinna tormati lausa mantlites. Osa rahvast pidi maksuametnike esinemist kuulama koridoris valjuhäälditest. Osalejad kirjeldasid toimunut kui hullumaja.

Ühest küljest on rõõm nentida, et eestimaalased on maksukuulelik rahvas ja lausa fännib igasugu maksunõu jagamist. Teisalt nägi eile maksuamet, kuivõrd menukas, et mitte öelda staar, ta on. Pärast sellist publikumenu võiks maksuamet järgmisena mõelda nt linnahalli üürimisele. Publikupuudust poleks. Järgmine esinemine oleks aga juba tasuline ? staari esinemisele pääsemise eest annavad fännid kõik, mis hinge taga.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:07
Otsi:

Ava täpsem otsing