Esmaspäev 5. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kas Lepikson on kurjategija?

12. veebruar 2001, 00:00

Nn tulistamisskandaali peatunnistajat Robert Lepiksoni nimetab Mart Laari parteikaaslane Jüri Mõis juudaks. Lisaks sellele, et Lepikson ise Savisaare pildi üles riputas ja selle pihta tulistas, üritas ta Mõisa sõnul pilditulistamise intsidenti (pigem sellest vaikimist) juba pool aastat tagasi Mart Laarile maha müüa. Mõisa öeldus põhjust kahelda pole, pakkumine olevat käinud läbi tema. Seega tundub Lepiksoni käitumine pesuehtsa ettekavatsetud väljapressimiskatsena. See aga vist Eesti seadustega kooskõlas pole. Ent eks alati saab ka pugeda sõnade ?poliitika? ja ?lobby? taha. Ja paragrahvi ei paistagi kusagilt.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing