Teisipäev 25. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Maksuamet vajab võimsamat IT-d

13. veebruar 2001, 00:00

Maksuamet peab selle aasta jooksul välja vahetama oma serveri, kuna E-maksuamet on osutunud oodatust palju populaarsemaks. Infotehnoloogia uuendamise vajadust on heameel tõdeda, kuna sisuliselt on tegu ühe osaga haldusreformist. Sellega, mis peab avaliku teenuse maksumaksjale lähemale tooma.

Aivar Sõerd ütleb küll, et täna-homme me uut serverit ei osta, kuid ÄP meelest tuleks viivitamatult osta planeeritust veel võimsam server. Deklaratsioonide absoluutmahtude kasvukõver ei lõpe tänasega, vaid jätkab tõusu veelgi järsemalt. IT-ressursi planeerimisel tuleb mahu kasve pigem kõvasti üle hinnata kui veidigi alahinnata.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing