Teisipäev 25. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Naabrivalve jõudis netti

ÄP 13. veebruar 2001, 00:00

www.naabrivalve.ee

Eesti Naabrivalve tegemisi saab nüüd jälgida nende koduleheküljelt internetis. Uudisteportaalilikult disainitud lehekülg on lihtsa ja selge ülesehitusega ning kiiresti vaadeldav ka aeglasema internetiühenduse kasutajale. Vastvalminud leheküljelt saab lugeda viimaseid naabrivalvet puudutavaid uudiseid.

Selle nädala teema naabrivalve leheküljel on: kuidas kaitsta ennast talvepimeduses? Nädalateemale saavad kommentaare ja nõuandeid anda kõik kodulehe külastajad. Samuti saab avaldada arvamust, kui hästi Tallinna linnavalitsus kodanike turvalisuse eest hoolitseb.

Veebiehelt leiab ülevaate mittetulundusühingu senisest arengust ning plaanid järgnevateks aastateks.

Mugavalt on ennast lülitada uudiskirja saajate nimekirja ? nii toob e-post iga nädal värsket naabrivalvega seonduvat materjali.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing