Baltic Rail Service raudtee ostuks valmis

14. veebruar 2001, 15:20

Paremuselt teise pakkumise teinud Baltic Rail Service BRS valmistub RailEstonia väljalangemisel alustama läbirääkimisi AS Eesti Raudtee aktsiate ostmiseks, teatas pakkumise üks juhte Guido Sammelselg.

BRS on valmis kohe läbi viima Eesti Raudtee majandusliku väärtuse hindamise, sõlmimaks kiiresti erastamislepingut, lausus Sammelselg. ?Ootame tähtajaks määratud 28. veebruarini, kuid tänaseni pole RailEstonia demonstreerinud veel ühtegi investorit,? rääkis ta.

BRSi advokaatide hinnangul saab Erastamisagentuur alustada BRSiga erastamisläbirääkimisi vaatamata halduskohtu tõkendile, kuid erastamislepingut ei saa allkirjastada. ?Oleme kindlad, et RailEstoniaga sarnastel motiividel pole BRSi poolset erastamist hageda võimalik,? selgitas Sammelselg. ?Käimasolev kohtuprotsess võib tekitada erastamisesse ajalise vaakumi.?

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing