Tele2lt suveks uus ja odav interneti püsiühendus

14. veebruar 2001, 10:47

Tele2 strateegia planeerimise direktor Peep Põldsamm ütles, et suvel tuleb Tele2 turule uue odava interneti püsiühenduse tootega.

Uus on jaotusterminaali hind, mis Põldsammi sõnul on tänu Iisraeli ja USA militaartehnoloogia spin-offide arendustöödele muutunud palju odavamaks ning usaldusväärsemaks. Praegu käivad nii Stockholmis kui Tallinnas uute seadmete kommertskatsetused.

'Uue püsiühenduse hind saab olema 400-600 krooni kuus, kuid see on õige turuhind normaalse marginaaliga, mitte dumpnghind nagu Eesti telefon pakub oma ADSL pakettidel,' ütles Põldsamm. Ta süüdistab Eesti Telefoni enda ADSL teenuse finantseerimises oma monopoolse kohaliku telefoniühenduse toote arvelt.

Põldsamm loodab pikemas perspektiivis võita Tele2le vähemalt 5000 püsiühenduse klienti.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing