Hullu lehma tõve levik võib muuta lihatoodete maitset

Inno Tähismaa 15. veebruar 2001, 14:27

Hullu lehma tõve tõttu kasutame veiseliha oma toodetes vähem ja seetõttu kannatab maitse, kuna veiseliha annab hea maitse, kirjeldas hullu lehma tõve mõju Rakvere lihakombinaadile ette võtte juht Olle Horm.

Horm ütles Pärnu finantskonverentsil küsimustele vastates, et ettevõte on valmis hullu lehma tõvega kaasnevaks loomalihatoodete tarbimise vähenemiseks.

'See on saladus,' ütles Horm kommentaariks, kuidas kavatseb kombinaat oma tooteid ümber teha.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing