Riias antakse puhkuseideid

ÄP 16. veebruar 2001, 00:00

Kel kavas suvel lähinaabrite lätlaste kaunimate paikadega tutvuda, võiks sellega algust teha juba sel nädalavahetusel. Vaid nelja autosõidu tunni kaugusel Riias toimub turismimess, kus tutvustatakse põhjalikult kõiki Läti piirkondi.

Kohal on majutusasutuste, meelelahutuse pakkujate, muuseumide ja puhkekohtade esindajad, iga päev räägitakse süvendatult mitmest piirkonnast. Messil osalejad on valmistanud ette põhjalikud trükitud infomaterjalid, mille abil saab oma suveplaanid juba praegu üsna täpselt paika panna.

Külastajatele, keda möödunud aastal oli üle 15 000, avalikustatakse põhjalik Riia 800. juubeli tähistamise kava, mis sisaldab nii suurejoonelisis tippkultuuri sündmusi kui meelelahutust igale maitsele.

16.?17. veebruaril kell 10?18
18. veebruaril kell 10?16
Kipsala messikeskuses, Kipsalas 8, Riia
info ja esitluste ajakava www.alta.apollo.lv

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:07
Otsi:

Ava täpsem otsing