Pärnu autoärimehe uhiuus eluase langes tuleroaks

19. veebruar 2001, 08:12

Pärnu ärimees Ilmar Tennokese peab loodetud sissekolimise asemel oma vastvalminud eramu uuesti üles ehitama, sest see põles segastel asjaoludel nädalapäevad tagasi maha, kirjutab Pärnu Postimees.

Hondasid, Citro?ne ja Audisid müüva osaühingu Catwees Pärnu osakonna juhataja Tennokese pole end tabanud ?okist tänaseni üle saanud. Mees ehitas maja Tammistesse Uuemetsa elurajooni ja tema pere olnuks kõige esimene, kes seal kodu leidnud.

?Jõime perega hommikukohvi, kui sõber helistas ja küsis, kas ma tean, et minu maja on maha põlenud,? rääkis Tennokese. ?Juba see oli ?okk, aga kui kohale sõitsime? Vähe on olukordi, kus mul pisar silma tuleb.?

Tennokese 1,6 miljonit maksnud majas käisid just enne õnnetust viimased kolimiseelsed tööd. Maja oli küll kindlustatud, kuid tuleõnnetuse tõttu tekkinud moraalset kahju ei korva Tennokese hinnangul miski.

Süütamise versiooni omanik ei usu. Ta kinnitab, et pole kellelegi võlgu ega tea endal vihavaenlasi olevat.

Süütamise versiooni ei usu esialgseil hinnanguil päästetöötajadki. Ei leidunud jälgi, et eramusse oleks sisse murtud. Veel on arvamus, et töömehed võisid tulega lohakalt ümber käia, teatud puiduimmutamise ainete puhul on võimalik isesüttiminegi, rääkis päästeteenistuse inspektor Rein Mitt. Selguse peaks andma ekspertiis, mille tulemused selguvad sel nädalal.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing