Tunne Kelami kampaaniat lükkavad tagant kuulsused

19. veebruar 2001, 08:06

28 kultuuritegelast, ärimeest ja sportlast lõid eile algatusrühma toetamaks riigikogu aseesimehe Tunne Kelami saamist presidendiks, kirjutab Eesti Päevaleht.

?Tunne Kelam on Eesti huvide eest seisjana võitnud Eestile rohkesti uusi sõpru, seda nii Euroopas kui ka mujal maailmas,? luges näitleja Tõnu Aav eile Estonia teatri talveaias ette algatusrühma pöördumise. ?Eesti ühiskonna ülesehitamisel on olnud väga väärtuslik Tunne Kelami võime olla päevapoliitikast kõrgemal ning leida diplomaatlikke lahendusi.?

Algatusrühma liikmete hinnangul saaks isamaaliitlasest Kelamist president, kellel on selge tulevikunägemus, tugev teotahe seda ellu viia, aga ka valmisolek näha Eesti elanike eri rühmade probleeme ning nende põhjal pakkuda välja kogu ühiskonna huve arvestavaid lahendusi.

Pöördumisele kirjutas alla ka Tartu ülikooli endine rektor Peeter Tulviste, kes on samuti Isamaaliidu võimalik presidendikandidaat.

Lisaks Tulvistele ja Aavale kirjutasid Kelami toetusavaldusele alla Jaak Läänemets, Olav Pärnamets, Ene Üleoja, Jüri Arrak, Tõnis Mägi, Kalev Raave, Aare Tamm, Neeme Järvi, Elmo Nüganen, Elhonen Saks, Rein Einasto, Elmu Koppelmann, Indrek Oro, Enn Sarv, Enn Põldroos, Venno Laul, Lagle Parek, Ludmilla Toon, Aili Kogerman, Peeter Luksep, Indrek Pertelson, Avo Kogerman, Henn Pärn, Anne Taklaja, Anu Saluäär, Tamo Vahemets.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing