Laupäev 10. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kaamera üritab tõrjuda uksesilma

Priit Harik 27. veebruar 2001, 00:00

Elektrooniline uksesilm ei erine välimuselt millegi poolest tavapärasest. Kuid uksesilma korpuse sisse on peidetud videokaamera. Vaatamata üliväikestele mõõtmetele saab kaamerast hea videopildi ka alavalgustatuse korral.

Uksesilma toapoolsest osast väljub kolmikjuhe, mis toidab kaamerat 12V pingega ning viib videosignaali televiisori või videomakini.

Videosignaali ei pea ümber töötlema, pildi saab kohe teleriekraanile. Selline videouksesilm võimaldab korteris või eramajas juba enne ukse juurde minekut teada saada, kes sissesaamist nõuab. Ukse taga seisja ei tea aga enda vaatamisest/filmimisest midagi.

Kaamera paigaldamisega ukse sisse saab ise hakkama. Toode sobib tänu reguleeritavale korpusepikkusele erineva paksusega ustele (37?70 mm). Uudse uksesilma eelis tavapärase ees on ka suurem vaatenurk. Tänu spetsiaalsetele läätsedele, mis annavad 170kraadise vaatenurga, on näha ka ?nurgatagused?, mida tavalise 150kraadise läätsega ei näe.

Lehelt www.kaabel.tv leiab ka kaamera paigaldamise skeemi.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:12
Otsi:

Ava täpsem otsing