Preatoni Panga investeerimiskampaania meelitas inimesi Soome investeerima

28. veebruar 2001, 16:35

Preatoni Pank teatas oma pressiteates, et nende sooduskampaania mille käigus pakuti huvilistele võimalust veebruari kuu jooksul kaubelda Tallinna Väärtpaberibörsil ilma komisjonitasudeta ning Helsingi Väärtpaberibörsil 0,1% komisjoniga tõid kaasa käibe olulise suurenemise eriti Soome aktsiatega.

Populaarsemateks aktsiateks olid Nokia, Sonera, Elcoteq ja Elisa Communications.

Preatoni Panga juhatuse liige Mart Veskimägi ütles Äripäevale, et kampaania ajal tehti keskmiselt paarkümmend tehingud päevas paari miljoni krooni eest, mis oli tavaliste päevadega võrreldes üle kolme korra enam.

See teeb veidi enam kui kümnendiku Tallinna börsi praeguse perioodi keskmistest käibe ja tehingute näitajatest.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing