Laupäev 10. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Q GSMi uus turundusdirektor tuleb Baltikast

28. veebruar 2001, 13:21

Alates 26. märtsist asub Q GSM turundusdirektorina tööle Toomas Tiivel, teatas Q GSM.

Praegusel ametikohal Baltika turundusosakonna juhatajana vastutab Toomas Tiivel Baltika Grupi turundusstrateegia rakendamise eest Eestis ja eksportturgudel, Baltika kaubamärkide ning kaupluseketi Baltman arengu eest, rääkis Q GSMi pressiesindaja Jaana Aduson.

Toomas Tiivel on lõpetanud Tartu Ülikooli majandusteaduskonna turunduse eriala.

'Q GSMist on saanud kiireminikasvav Eesti mobiilsideoperaator tänu edukale turundustegevusele, kvaliteetsele klienditeenindusele ja meeskonnatööle. Toomas Tiivel on hea täiendus Tele2 kontserni meeskonda,' ütles Q GSMi tegevdirektor Üllar Jaaksoo.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing