Ivari Padar osaleb homme Maatalimängude avamisel

01. märts 2001, 16:49

Põllumajandusminister Ivari Padar võtab homme kell 18 osa Eesti IX Maatalimängude avatseremooniast Otepääl Tehvandi suusastaadionil ning spordiveteranide õhtust Otepää kultuurimajas.

Põllumajandusminister tunneb heameelt selle üle, et maainimestel jätkub muude tegemiste kõrval soovi ja tahet sporti teha. 'Usun, et maaelu edenedes ja maainimeste elujärje paranedes spordihuvi kasvab veelgi,' arvab ta.

'Maatalimängudel on kaasa teinud paljud tänased tipud, näiteks Andrus Veerpalu, Jaak Mae, Raul Olle. Küllap osaleb IX Maatalimängudelgi neid noori, kes tulevikus Eesti spordiau kõrgel hoiavad,' selgitab Padar oma seisukohta. 'Sama tähtis on aga see, et mängud on paljude inimeste jaoks võimalus saada hea enesetunne sporditegemisest ja kohtumistest teiste inimestega neil spordipidustustel.'

2.-4. märtsini Otepääl toimuvate Eesti IX Maatalimängud peakorraldaja on Eesti Maaspordi Liit 'Jõud', kes tänavu saab 55 aastaseks. Mängude kavas on võistlused suusatamises, reesõidus, suusaorienteerumises, males, kabes, lauatennises ja korvpallis. Laupäeval kell 12 saab Tehvandi suusastaadionilt alguse suusamatk, milles kõik soovijad saavad osaleda. Mängude pidulik lõpetamine leiab aset pühapäeval kell 16 Otepää Gümnaasiumis.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing