Restor võitis kaheksa pakkuja hulgast õiguse riigikantselei hoone remondile

02. märts 2001, 09:59

Riigihanke pakkumiste hindamise komisjon tunnistas Tallinnas, Rahukohtu 1 asuva riigikantselei hoone renoveerimispakkumistest edukaimaks AS Restori pakkumise ning otsustas alustada ASiga Restor läbirääkimisi lepingu sõlmimiseks.

Kokku esitati riigihankele kaheksa pakkumist. Pakkumised esitasid OÜ Eesti Ehitus, AS Merko Ehitus, OÜ Estconde E, AS Remet, OÜ Inrestauraator Ehitus, AS Harju Ehitus, AS Facio Ehitus ning AS Restor. ASi Restor pakkumine oli madalaima hinnaga.

Renoveeritavasse hoonesse kolivad rahvastiku- ja regionaalministri bürood ning Riigikantselei osakonnad. Hoones on pinda 1870 ruutmeetrit.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing