Hansapank alustab üle-Eestilist internetiprojekti Vaata Maailma

Inno Tähismaa 05. märts 2001, 14:20

Hansapank käivitab kolmapäeval erasektori ja riigi koostöös sündinud internetiprojekti Vaata Maailma, mille missiooniks on toetada interneti kasutamist ning tõsta Eesti elanike elukvaliteeti ja riigi konkurentsivõimet Euroopas, teatas Hansapanga esindaja.

Vaata Maailma projekti esmaesitlus toimub ülehomme, 7. märtsil. Üritusel osalevad Hansapank Eesti peadirektor Raul Parusk, EMT juhatuse esimees Peep Aaviksoo, Eesti Telefoni juhatuse esimees Valdo Kalm, Ühispanga IT-juht Tõnu Liik, IBM Eesti tegevdirektor Valdo Randpere, Oracle Balti tegevdirektor Ants Urvak ning peaminister Mart Laar.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing