Amazon.comi võimalik liit Wal-Martiga

Inno Tähismaa 06. märts 2001, 11:25

Maailma tuntuima internetikaubamaja Amazon.comi aktsia kerkis eile vahetult pärast avanemist 25 protsenti ning lõpetas 26 protsenti kõrgemal 12,63 dollaril seoses kuuldustega firma liidust jaekaubandusketi Wal-Martiga.

Pühapäevases inglise ajalehes Sunday Times ilmus info, mille kohaselt võib Amazon.com pidada salajasi läbirääkimisi maailma suurima jaekaubandusketiga Wal-Mart <GR#US.WMT> strateegilise liidu moodustamiseks. Strateegiline liit annaks Amazon.comile tugeva partneri ning lõpetaks spekulatsioonid ettevõtte võimalikust peagi saabuvast maksejõuetusest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing