Helenius: ma ei teadnud, et Mõis on RailEstoniaga seotud

Inno Tähismaa 08. märts 2001, 14:49

Ma ei teadnud, et Tallinna linnapea Jüri Mõis on seotud Eesti Raudtee erastamispakkumise teinud RailEstonia-ga, ütles RailEstonia endine nõustaja, investeerimispanga Trigon juht Joakim Helenius.

'Lugesin seda alles lehest,' ütles Helenius.

Heleniuse sõnul oli projektiga küll seotud Mõisa endine kolleeg Hansapangast, haridusärimees Hannes Tamjärv. Tamjärve roll oli RailEstonia projektis ühiskonnas tunnustatud ärimehena korraldada suhteid riigi- ja valitsusasutustega.

Lisaks tamjärvele nõustasid projekti: konsultatsioonifirma Deloitte Touche (audit), advokaadibüroo Lepik Luhaäär (juriidiline nõustamine), Vallo Toomet (PR-nõustamine) ja Antti Oidsalu (võimalik Eesti Raudtee juht).

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing