Avalik-õiguslik reklaam ETVs

09. märts 2001, 00:00

Alanud on seebiooperi järjekordne seeria, mille nimeks reklaami näitamine avalik-õiguslikus ETV kanalis. Valitsus on nõus andma oma garantii 70 miljoni krooni suurusele laenule, mida võlakoorma all ägav ETV vajab. Samas üritab valitsus sundida ETVd loobuma reklaamiklippidest.

Härrad ja prouad valitsejad, kas juba ära ei tüüta? Kõigile, s.h siilile, on ju selge, et ETV probleemid ei seisne reklaami näitamises või mittenäitamises, vaid tema staatuses. ETV eristaatus on paraku selline, mis nõuab taas ja taas rahasüste maksumaksja taskust. Isemajandamisel kanalid saavad rahulikult reklaami näidata ja tulevad omadega toime. Mis ikkagi juhtuks, kui panna ETV erastamisnimekirja?

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing