Coca-Cola otsib lahendust

ÄP 12. märts 2001, 00:00

Ettevõtte vett puhastab Tallinna Vesi, mis Tallinna linnavalitsuse kehtestatud saastenormide järgi küsib enda arvestatud puhastamise tasu. Coca-Cola Joogid tegeleb vaid reovee puhastuseelse neutraliseerimisega, mis väldib happe ja aluse kontsentratsiooni äkilisi tõuse reovees.

Coca-Cola Jookide pressiesindaja Kiira Kure sõnul on oma seadmete ehitamine kasulik juhul, kui nende kasutamine tuleb ettevõttele võrreldes teenuse ostmisega odavam.

Keskkonnaministeeriumi veeosakonna juhataja Marko Tuurmanni sõnul on Coca-Cola Joogid avaldanud soovi ehitada oma reovee puhastusseadmed, kuid ministeerium ei näe selleks põhjust, sest Tallinna Veel on piisavalt võimsust.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:15
Otsi:

Ava täpsem otsing