Coca-Cola otsib lahendust

ÄP 12. märts 2001, 00:00

Ettevõtte vett puhastab Tallinna Vesi, mis Tallinna linnavalitsuse kehtestatud saastenormide järgi küsib enda arvestatud puhastamise tasu. Coca-Cola Joogid tegeleb vaid reovee puhastuseelse neutraliseerimisega, mis väldib happe ja aluse kontsentratsiooni äkilisi tõuse reovees.

Coca-Cola Jookide pressiesindaja Kiira Kure sõnul on oma seadmete ehitamine kasulik juhul, kui nende kasutamine tuleb ettevõttele võrreldes teenuse ostmisega odavam.

Keskkonnaministeeriumi veeosakonna juhataja Marko Tuurmanni sõnul on Coca-Cola Joogid avaldanud soovi ehitada oma reovee puhastusseadmed, kuid ministeerium ei näe selleks põhjust, sest Tallinna Veel on piisavalt võimsust.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:15
Otsi:

Ava täpsem otsing