Vedurimehed ei kavatse streigiga naftaronge peatada

Inno Tähismaa 12. märts 2001, 14:20

Vedurimeeste ametiühing püüab 21. märtsil Edelaraudtee liinidel algava streigiga AS Eesti Raudteele kahju mitte tekitada, kirjutab EPL Online.

Varem arutas streigikomitee võimalust katkestada kogu Eesti rongiliiklus vähemalt paariks-kolmeks päevaks.

?Ma loodan, et Eesti Raudteele streigiga kahju ei teki. Püüame teha nii, et neile tekiks võimalikult vähe kahju,? ütles vedurimeeste ametiühinguliidu juhatuse esimees Tõnu Väät . Streik algab 21. märtsi hommikul kell kuus.

?Edelaraudtee streik Eesti Raudteed ei puuduta,? ütles Eesti Raudtee kommunikatsioonidirektor Andrus Kuusmann. Kuigi Edelaraudtee rongid sõidavad ka Eesti Raudtee liinidel, ei tohiks streik Kuusmanni sõnul neid häirida. Kuusmann lisas, et Eesti Raudtee pole seoses streigiga Edelaraudteele survet avaldanud ega tunne ka ise kellegi survet ? näiteks naftavedajatest klientide näol.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing