Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kõuts oli puu otsas, kui pauk käis

13. märts 2001, 00:00

Kaitseväe juhataja kontradmiral Tarmo Kõuts andis eile presidendile üle ettekande nn pildiskandaali kohta. Sellest selgus, et kaitseväelased on ilmsüüta ja toiminud viimse pulgani määrustiku päraselt, kuna nemad õppelaskmistel Savisaare pildi suunas ei tulistanud. Nojah, eks mundriau tuleb hoida ja jagelgu tsivilistid omavahel.

Kujutame nüüd ette, et samasse lasketiiru marsivad suvalised kraaded, seavad üles poliitikute pildid ja kukuvad kaitseväelaste silme all kõmmutama. Ei kujuta ette? Õigustamata varsaaruga peaministrit, maavanemat ja kaaskonda, oleks poisid tulnud korrale kutsuda. Või kui kaitseväelased endiselt määrustiku rikkumisest aru ei saa, tuleb ustaavi selgelt sisse kirjutada: ?Laskeharjutused. Kaitseväelased ei tohi lubada ärplejatel, s.h peaministril ja maavanemail, tulistada kodanike näopilte.?

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing