Teisipäev 6. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Tarvikunäitus meelitab rohkem ettevõtjaid

Tõnu Tramm 16. märts 2001, 00:00

Piisavalt laia valikuga on väljas autovärvide müüjad, mida pakuvad ühtekokku 5 firmat, samuti on esindatud enamus määrdeainete pakkujaid. Palju on uudistamist neil ettevõtjatel, kes peavad autoteenindust. Neile pakutakse erinevaid diagnostikaseadmeid, tõstukeid, kompressoreid, rehvimontaa?i tehnikat, keevitusseadmeid, tööriistu jpm.

Oma teenuseid pakuvad mitmed rehvide taastajad, samuti leiavad autoteenindajad kontakte täiendõppe tarvis. Türi Tehnika- ja Maamajanduskool tutvustab Motorexil aasta läbi kestvat täiendõpet autode elektrikutele, toitesüsteemi diagnostikutele, samuti õpetab tundma autode käivitussüsteeme, valgustusseadmeid, ABS pidurisüsteeme jms. Õppepäevad toimuvad koostöös Soome firma HMY Systems OYga, mille kaasabil on valminud mitmed uued arvutiprogrammid, mida on võimalik teenindusettevõtetel omale soetada.

Vähe on Motorexil esindatud autode turvaseadmete pakkujad, ehkki just see on tänapäeva Eestis väga aktuaalne. Oma boksiga on väljas vaid Gemini alarme pakkuv Gemini Nempe, teisi alarmimüüjad näitusel näha ei olnud.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:16
Otsi:

Ava täpsem otsing