Valitsus kardab arvamusuuringuid

22. märts 2001, 00:00

Kuna Euroopa Liiduga ühinemise kahtlejate hulk on hakanud Eestis ületama euroliidu toetajate oma, otsustas valitsus lõpetada vastavate regulaarsete arvamusuuringute tellimise, tunnistasid ametnikud teisipäeval Prantsusmaa uudisteagentuuri AFP Eesti korrespondendi ja Eesti Ajalehtede Liidu tegevdirektori Tarmu Tammerkiga peetud eravestluses.

Järgmise sammuna otsustab valitsus tõenäoliselt lõpetada valitsust puudutavate arvamusuuringute tellimise, sest ka valitsuse tegevusega rahulolevate inimeste arv kukub kolinal. Aga muidugi, miks raiuda saba jupi kaupa. Las valitsus elab kaks aastat teadmises, et rahvas teda armastab. Miks ministrite tuju nende arvamusuuringutega rikkuda?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing