Reede 24. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Valitsus kardab arvamusuuringuid

22. märts 2001, 00:00

Kuna Euroopa Liiduga ühinemise kahtlejate hulk on hakanud Eestis ületama euroliidu toetajate oma, otsustas valitsus lõpetada vastavate regulaarsete arvamusuuringute tellimise, tunnistasid ametnikud teisipäeval Prantsusmaa uudisteagentuuri AFP Eesti korrespondendi ja Eesti Ajalehtede Liidu tegevdirektori Tarmu Tammerkiga peetud eravestluses.

Järgmise sammuna otsustab valitsus tõenäoliselt lõpetada valitsust puudutavate arvamusuuringute tellimise, sest ka valitsuse tegevusega rahulolevate inimeste arv kukub kolinal. Aga muidugi, miks raiuda saba jupi kaupa. Las valitsus elab kaks aastat teadmises, et rahvas teda armastab. Miks ministrite tuju nende arvamusuuringutega rikkuda?

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing