Reformierakond ei vääri oma nime

23. märts 2001, 00:00

?Me peaksime ausalt eesti rahvale ütlema, et selle valimisperioodi jooksul haldusreformi ei toimu,? prahvatas Reformierakonna aseesimees Andrus Ansip välja partei seisukoha.

Võiks veel aru saada, kui reformerid kritiseeriks halduse reformimist vähese radikaalsuse pärast, aga asi on sootuks vastupidi. Ainult-nime-poolest-reform loodab näha omavalitsuste ühinemisel utoopilist täielikku vabatahtlikkust. Tuleb tunnustada Tarmo Loodust ja Mart Laari, kes pole vajaliku, ent ebapopulaarse reformi edendamisel püssi põõsasse visanud nagu sõbrad koalitsioonikaaslased. Kas ainult-nime-poolest-reform soovib lõigata poliitilist profiiti maalt? Või on vaen Isamaaga nii suureks läinud, et kaikaid loobitakse teineteisele kodaraisse igal viisil.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:17
Otsi:

Ava täpsem otsing